Новини

DEVIN mini и EO Dent заедно в грижата за зъбките на най-малките

Официалният старт на партньорството ще бъде даден с празник за 1 юни в клиниката в кв. Дианабад

27.04.2023 г.

DEVIN Mini и EO Dent поставят началото на първо по рода си партньорство в България с фокус грижата за зъбките на най-малките. Официалният му старт ще бъде даден с празник по повод Международния ден на детето на 1 юни, на който двете компании канят всички деца и техните родители да празнуват и да научат повече за ролята на изворната вода при грижата за детските зъбки. Събитието ще се проведе от 12:00 часа в кв. Дианабад, ул. „Св. Пимен Зографски“ 16, вътрешен двор при детска клиника на EO Dent.

С партньорството помежду си, DEVIN mini и детски клиники EO Dent си поставят обща мисия: да работят в полза на здравите детски зъбки и за повече щастливи усмивки на малчуганите. В рамките на партньорството, специалистите на DEVIN и детски клиники EO Dent ще информират, образоват и подкрепят родителите и децата още преди появата на първото зъбче, ще разказват защо е добре да се пият по-малко сладки напитки и сокове и как изворната вода помага да се запазят здрави зъбите на най-малките, за да им служат вярно цял живот. На преден план компаниите извеждат и важната роля на хидрататцията в различните етапи на детското развитие – физически и емоционални, в които водата е от особено значение.

В процеса си на работа с малките герои, двете компании предвиждат и специални сертификати „Аз съм супер смел“, които ще се раздават на децата, които са посетили клиники ЕО Дент. В допълнение малчуганите ще получават и специално създадената за тях вода Devin Mini.

Стартирайки това партньорство, с ЕО Дент искаме да покажем колко важна е изворната вода за децата, за да растат здрави и да пазят зъбките си. В същото време от особено значение за нас е да информираме родителите и обществото за важността на добрата хидратация при най-малките. Децата са склонни да губят повече течноси, отколкото възрастните, а обменните процеси в телата им протичат на бърза скорост, поради което растящият детски организъм има нужда от много повече калории и вода за поддържането им“, споделя за инициативата Рени Ананиева, Бранд мениджър на DEVIN Изворна.

„За ЕО Dent здравето на детските зъбки винаги е било мисия и фокус. Затова сме особено щастливи, че намерихме партньор в тази отговорна задача в лицето на DEVIN. Вярваме, че заедно ще постигнем много в името на най-малките“, допълва Д-р Венета Павлова, управител на дентални клиники EO Dent.

За специалното събитие на 1 юни пък двете страни са подготвили множество изненади за малки и големи.

„Елате да се запознаете с пчеличката Биззи и другите ни специални гости! Подготвили сме ви много изненади, както и полезна и интересна информация! Ще пеем, ще играем и ще раздаваме много награди“, споделят организаторите.