Новини

„Девин“ ЕАД с три престижни награди за лидерство и ефективност

Бронзово отличие на Effie Bulgaria, награда за „Утвърдена марка“ и признание TRUE LEADER 2022

 

Само в рамките на няколко дни „Девин“ ЕАД бе отличена с три престижни награди за устойчиви успехи в развитието на бизнеса и ефективност в комуникацията.

На 7-и декември на специална церемония Лидия Тасева –  финансов директор на „Девин“ ЕАД, прие от името на „Девин“ наградата TRUE LEADERS от ICAP CRIF Bulgaria, която отличава бизнеси, покриващи едновременно измерими и обективни критерии за 2022 г. на базата на официално публикувани данни. Тези достижения са израз на усилията на „Девин“ в посока автентичното лидерство, базирано на отговорност пред обществото и природата.

„Да сме сред отличените 86 компании от общо 300 за нас е доказателство, че инвестициите в икономическото, социално и културно развитие на обществото са правилния път. При нас е въпрос на стратегическа цел да развиваме ефективен и печеливш бизнес, но в същото време да запазваме, мотивираме и обучаваме своите служители, както и да влагаме време, средства и усилия за една по-добра среда на живот тук и сега“, коментира Лидия Тасева, финансов директор на „Девин“ ЕАД.

На 5-и декември „Девин“ получи наградата в категория „Утвърдена марка“ по време на 17-ия Коледен форум на най-голямата национална кампания в подкрепа на земеделския сектор „Да! На българската храна“.  Отличието прие отново Лидия Тасева от д-р Полина Карастоянова, изпълнителен директор на Националния борд по туризъм. „Стандарт“ отличи DEVIN като утвърдена марка по повод 30-годишнината на компанията, която за три десетилетия се наложи като стандарт за качество в сектора на минералната и изворна вода.

Преди седмица кампанията „Пчелите никога не лъжат“ на DEVIN Изворна и Nitram бе отличена с бронз в най-оспорваната категория – „Стоки“ – на престижните награди за рекламна ефективност Effie Awards 2023.

DEVIN Изворна е първата българска марка вода, която следи качеството на околната среда край своя извор в партньорство с международната организация BeeOdiversity“, пояснява Рени Ананиева – бранд мениджър на DEVIN Изворна. „BeeOdiversity анализира прашеца, който пчелите събират, като изследва по 22 показателя качеството на околната среда в района на извора. Така сме сигурни, че DEVIN Изворна е 100% чиста и недокосната от човешка ръка.  Това отличие за нас показва не само ефективността на посланието на DEVIN Изворна, но и доказва колко потребителите оценяват качеството на продуктите ни“, допълва тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *