Водната полиция на DEVIN и БГ Радио с последно посещение

news-03-24.06

След шест седмици на усилени проверки на хидратацията в офисите на различни предприятия и организации в страната, се състоя и последното посещение на Водната полиция. Водещият на БГ Радио – Атанас Стоянов, заедно с екипа на минерална вода DEVIN и усмихнатият хип-хоп изпълнител VenZy, бяха на визита в Клиниката по нефрология в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ в София. С това приключи инициативата за проверка на хидратацията на работните места, към която се присъединиха и редица любими български звезди.

Водната полиция на БГ Радио и DEVIN посети общо 6 работни места в страната:

  • Офиса на OrangeBG с Милена Славова
  • Интерактивен музей на индустрията в Габрово с Любо Киров
  • Офиса на TaxiMe с Прея
  • Офиса на Айгер Инженеринг ООД с БТР
  • Хотел Радинас Уей с дует Ритон
  • Клиника по нефрология с VenZy

Последната проверка се проведе на 24 юни по покана на д-р Деян Геров, който успя приятно да изненада своите колеги от Клиниката по нефрология. Заедно с Наско – водещият на „Любими песни за любими хора“ и екипа на DEVIN, към проверката се включи и VenZy. С помощта на специален уред беше измерена хидратацията на всички служители, като тези с най-ниските нива първи получиха своите страхотни подаръци от DEVIN, които да им напомнят колко е важен редовният прием на вода, особено през летния сезон. Д-р Деян Геров и неговите колеги потвърдиха ползите от честия прием на вода на работното място, а VenZy добави, че  здравословната хидратация, освен всичко останало, допринася и за добрите певческите умения.

 

Водата е отговорна за всички важни процеси в човешкия организъм, затова и ползите от хидратацията са многобройни. Достатъчният прием на вода може да подобри работоспособността на служителите и да допринесе за позитивната атмосфера в офиса. Освен това, хората, които приемат нужното количество вода през деня, имат повишена концентрация и по-добро здраве, което от своя страна води до по-високи професионални резултати.

 

Ето защо Водната полиция на БГ Радио и DEVIN ви съветват: пийте по седем чаши минерална вода на ден за добро настроение!

news-01-16.06
DEVIN с награда от BAAWARDS 2016
юни 17, 2016
900x506
Победителите в Държавното лично първенство по тенис до 12 г. DEVIN Cup Катерина и Динко: Искаме винаги да бием!
август 8, 2016