DEVIN AIR участва в престижния конкурс Superior Taste Award 2016

DEVIN AIR участва в престижния конкурс Superior Taste Award 2016

news-132

14 март 2016, София – Devin AIR е единствената българска минерална газирана вода, която бе включена в селекцията на престижния международен конкурс Superior Taste Awards 2016. Новият продукт на „ДЕВИН“ ще се бори за отличие в категория „Напитки“ и ще се състезава с водещи марки води от цял свят.

Новата газирана минерална вода Devin AIR е специално разработена с помощта на водещи майстор-готвачи и сомелиери, за да бъде перфектното допълнение към трапезата. Сомелиерите препоръчват дегустацията и консумацията на вино и храни да се придружават от газирана вода с фина, мека и по възможност ествествена газировка, каквато е Devin AIR. Тази вода освежава усещанията от всяка следваща глътка, подчертавайки ароматите и вкусовете на продуктите, с които се консумира.

Конкурсът Superior Taste Awards се организира от Международния институт по вкус и качество, базиран в Брюксел. Целта на организацията е да отличи и популяризира най-добрите и качествени постижения в областта на хранителните продукти и напитки в света.

В журито на конкурса са 15 от най-престижните кулинарни и сомелиерски организации в Европа: Академия на кулинарните изкуства, Асоциацията на готвачите, Френската кулинарна академия, Турската асоциация на готвачите, Световното общество на шеф-готвачите, Международната асоциация на сомелиерите и др.

Отличията на Superior Taste Award 2016 ще бъдат връчени на официална церемония на 2-ри юни в Брюксел, Белгия, а победителите ще бъдат анонсирани на интернет страницата на конкурса на адрес: http://www.itqi.com/en/about-itqi/

bigpath_4
DEVIN AIR – партньор на „Винария 2016”
март 11, 2016
pic24
DEVIN Air с престижно отличие от Superior Taste Awards
май 31, 2016