Devin AIR бе избрана за вода на националния конкурс „Сомелиер на годината 2016”

Devin AIR бе избрана за вода на националния конкурс „Сомелиер на годината 2016”

devinair

Газираната минерална вода Devin AIR бе избрана за основен партньор на националния конкурс „Сомелиер на годината 2016”, който ще се проведе в периода 22-25 март в София. Целта на конкурса е да популяризира сомелиерството и развитието на сомелиерската професия, както и да събере ценители на цялата страна, които имат отношение към виното и винената индустрия.

Devin AIR бе избрана за официална вода на конкурса чрез специална селекция, за да бъде използвана по време на професионалните дегустации в рамките на събитието. Тя бе предпочетена заради уникалните си вкусови качества, които я превръщат в идеално допълнение към различни напитки и храни.

Сомелиерите препоръчват дегустацията и консумацията на вино и храни да се придружават от газирана вода с фина, мека и по възможност естествена газировка, каквато е Девин AIR. Тази вода освежава усещанията от всяка следваща глътка, подчертавайки ароматите и вкусовете на продуктите, с които се консумира.

 

В рамките на конкурса „Сомелиер на годината 2016”, Devin AIR ще бъде представена и на специален щанд, където гостите на събитието ще имат възможност да я дегустират самостоятелно или в комбинация с предпочетените от тях вина.

bigpath_4
DEVIN AIR – партньор на „Винария 2016”
март 11, 2016