DEVIN и радио ENERGY раздадоха над 2 тона вода

И това лято Радио ENERGY и лидера на пазара на бутилирани води – DEVIN се впуснаха заедно в борбата с лятната дехидратация и високите температури. По време на съвместната акция усмихнатите ENERGY момичета раздадоха точно 2 225 литра вода във Варна, Бургас и София.

Екипите на DEVIN и ENERGY избираха едни от най-натоварените кръстовища, точно в час пик, между 16 и 18 часа, за да помогнат на шофьорите да се презаредят и да се хидратират в движение с позитивно настроение и студена минерална вода DEVIN.

Всеки делничен ден, през своя престой в съответния град, жителите и гостите на Варна, Бургас и София, които имаха късмета да срещнат усмихнатите момичетата на ENERGY, чакайки зеления сигнал на светофара, получаваха освежаваща минерална вода в уникалната бутилка на DEVIN – Water2GO. Сред тях имаше шофьори на автобуси, охранителни коли, полицейски коли, таксита, водачи на велосипеди и на … червени ферарита! Момичетата на Радио ENERGY дадоха бутилка вода дори на представители на Софийска вода!

DEVIN Water2GO е продуктът, който компанията създаде специално за хората в движение, с цел да им предостави допълнителна сигурност и удобство. С уникалната SmartSeal™ капачка, създадена в Норвегия, новата бутилка е първата по рода си на българския пазар и представлява перфектното предложение за активните ситуации в ежедневието. Капачката не прокапва, безопасна е при консумация и е лесна за отваряне. Това прави DEVIN Water2GO изключително подходяща за консумация по време на шофиране, разходка в парка, спорт или други моменти на движение. И тъй като активните хора имат нужда от добра хидратация навсякъде и по всяко време, DEVIN Water2GO предлага качество и удобство в бутилка от 750 мл, и е налична в два варианта – минерална и изворна вода.

Brand_Devin Galoni
Сигурни ли сте каква вода пиете на работното място?
август 1, 2018
DEVIN-min_logo
Върховният административен съд потвърди правото на „Девин“ ЕАД да използва марката DEVIN
февруари 21, 2019