DEVIN изворна с нова комуникационна кампания

^E25F29890A064D0FEFE3D701A7127BDE8FE0B1692CD31300F8^pimgpsh_fullsize_distr

В началото на юни DEVIN Изворна представи нова комуникационна кампания, посветена на здравословната хидратация и редовния прием на вода в ежедневието. Креативната концепция е дело на Saatchi & Saatchi – Сърбия, а режисьор на рекламния клип е Драго Шолев. Ключовото послание на кампанията е „Освободи се от всичко излишно“ и е насочена към работещите жени и хората с напрегнат начин на живот, които съчетават множество задачи, отговорности и роли.

Всеки ден се изправяме пред редица предизвикателства и преминаваме от една роля в друга – тази на родител, приятел, колега, служител… В забързания ритъм имаме нужда да се освободим от всичко ненужно, за можем по-лесно да се справяме с множеството задачи  и роли в живота си. Именно затова мотото на кампанията е „Живей леко!“.

Изворна вода DEVIN ни помага да поддържаме водния баланс в организма и да изхвърлим ненужните токсини от тялото си. Водата ни зарежда с енергия и ни дава сили да се справим успешно с всички роли в живота си. За да водим пълноценен и активен начин на живот, е необходимо да сме добре хидратирани, за да поддържаме здравето и красотата си.

DEVIN Изворна се добива от екологично чист район в региона на гр. Девин в Родопите и достига до потребителите недокосната от човешка ръка. Уникалният баланс на минералите и ниската й обща минерализация придават изключителна лекота и нежност на вкуса. Ето защо тя е подходяща за всекидневна употреба, включително от бременни и бебета. Тя е предпочитан избор за консумация от семейства с деца, както и от дамите, които държат на добрия външен вид и водят активен и динамичен начин на живот. DEVIN Изворна е първата вода в категорията си, представена на българския пазар и успешно продължава да налага стандартите за най-високо качество от 2005 година насам.

Новата кампания на DEVIN Изворна включва телевизионен клип и интегрирана комуникационна стратегия за различните канали. Информация за най-актуалните новини, свързани с кампанията „Освободи се от всичко излишно“, можете да следите на уебсайта ни http://izvorna.bg/devin-izvorna/, както и на страницата на DEVIN Изворна във Facebook: https://www.facebook.com/DevinWater/

news-01-01.06
DEVIN подкрепи Детски панаир по повод Първи юни
юни 6, 2016
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Близо 300 родители посетиха лекция за хидратацията при децата
февруари 21, 2017