По случай Международния Ден на водата – 22 март, близо 50 доброволци раздаваха DEVIN минерална вода на централни локации в столицата. Иницитивата се проведе паралелно в Бизнес Парк София, Студентски град, Националния дворец на културата и бул. „България“ като част от съвместна кампания на DEVIN и Фондация „Изкуството да живееш“.

В Деня на водата бяха раздадени над 1,300 бутилки DEVIN Минерална заедно с образователни материали за здравословната хидратация. Специална игра имаше и в социалната мрежа Фейсбук, където желаещите можеха да публикуват своя снимка с бутилка вода и хаштаг #твоетотялоеводаилюбов.

Близо 75% от човешкото тяло е съставено от вода. Тя е отговорна за всички процеси в организма, както и за правилната обмяна на веществата. Добрата хидратация спомага за общото ни здравословно състояние, зарежда ни с енергия и сили, повишава настроението и устойчивостта на организма на стрес, физическо или психическо натоварване.

Препоръчителният прием на вода зависи от индивидуалните потребности на организма, но средната норма за възрастен човек е около 1,5 – 2 литра вода на ден.

Devin Mineral Origins Header
Родопите оживяват в рекламна кампания на DEVIN Минерална
март 22, 2017
Devin mountain var2_10 05 2017-2-01
80% от българите искат да прекарват повече време в планината
май 12, 2017