ДЕВИН ще изнася бутилирана вода за Южна Корея

ДЕВИН ще изнася бутилирана вода за Южна Корея

Devin-2-16012018

Бутилиращата компания ДЕВИН ЕАД сключи договор за партньорство с южнокорейската фирма Encyiks and Human Co. (Енсийкс енд Хюман Ко). Съгласно споразумението, ДЕВИН ще предоставя натурална минерална, газирана и изворна вода, която ще бъде дистрибутирана на територията на Южна Корея. Компанията планира в бъдеще да разшири дейността си и да предлага водата с марка DEVIN и в други азиатски страни.
„Като лидер на българския пазар, за ДЕВИН това е една добра възможност да разшири присъствието си. Вълнуваме се, тъй като за пръв път ще предлагаме бутилирана вода с марката DEVIN в региона на Азия. Надяваме се, че нейните природни качества, уникален вкус и чистота на произход ще бъдат високо оценени и от потребителите в Южна Корея“ – коментира Изпълнителният директор на ДЕВИН ЕАД г-н Томас Кренбауер по време на официалната церемония по подписването на договора и първата поръчка към Южна Корея.
„Целта на нашата компания и нашето желание е да изградим бизнес платформа за водата DEVIN, превръщайки се в неоспорим лидер в световната водна индустрия. За да постигнем това, планираме да укрепим международната ни конкурентна сила и да подпомогнем българската бутилираща индустрия. DEVIN ще се предлага първо в Корея, след това в Азия, а на следващ етап – в Америка и в Европа“, каза г-н Гилберт Лим, Изпълнителен директор на Encyiks and Human Co. Ltd.
Официални гости на церемонията по подписването на договора в София бяха посланикът на Република Корея в България Н. Пр. Шин Бунам и посланикът на Република Белгия в България Н. Пр. Франсоа Бонтан, които пожелаха късмет на двете компании в бъдещото им бизнес сътрудничество.
„България е известна със своите традиции, красива природа и вода с уникални качества. Това споразумение може да бъде добра отправна точка за засилване на отношенията между България и Корея. Корейците вече ще могат всеки ден да пият чиста бутилирана вода, която идва от сърцето на Родопите. Надявам се, че те ще се насладят на неповторимия вкус на DEVIN, една от най-добрите натурални води в България“, каза по време на церемонията Негово Превъзходителство Шин Бунам, посланик на Корея в България.
„Като част от Спадел, една от водещите бутилиращи компании в Европа, DEVIN прави своите стъпки напред. Това партньорство създава основа за интересни тристранни отношения между Белгия, България и Корея. Желая на двете компании успешно пазарно присъствие в региона на Азия и бъдещо сътрудничество, насочено към устойчивото развитие и производството на висококачествени продукти“ – коментира посланикът на Белгия в България Негово Превъзходителство Франсоа Бонтан.
Срокът на партньорското споразумение между DEVIN и Encyiks and Human Co. е за период от три години, с опцията да бъде удължен при интерес от двете страни. Продуктите, които ще бъдат предлагани в Южна Корея, ще имат специален етикет, включващ логата и търговските наименования на компаниите, както и информация за характеристиките и срока на годност на бутилираната вода. На южнокорейския пазар ще бъдат достъпни разфасовките на DEVIN Минерална, DEVIN Air и DEVIN Изворна вода от 0.33 л; 0.5 л; 1.5 л и 19 л.

13 06 2017-04
68% от българите биха искали да отслабнат преди началото на летния сезон
юни 15, 2017
water
DEVIN и Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда в партньорска инициатива за здравословната хидратация на пациентите
юли 27, 2018